Eind 2017 werd mijn boek: 'Het Andere leven van Jezus van Nazareth', een pad van spirituele groei, gepubliceerd. Inmiddels is er ook een Engelse vertaling verschenen.

Jezus van Nazareth is voor de meesten van ons geen ‘tabula rasa’, geen leeg blad. Velen hebben zeer uiteenlopende associaties bij deze man, die door de Westerse Christelijke kerk is gebombardeerd tot de ‘Enige Zoon van God, gestorven voor onze zonden’. Maar wie hij is, hangt ook van hoe we hem kunnen zien.

Dit verhaal portretteert Jezus van Nazareth als een mens zoals jij en ik. Zijn levenspad wordt vanaf het begin bepaald door het feit dat zijn moeder ongehuwd, zwanger van hem was. Dit maakte Jezus tot een outcast en was de aanzet voor een zoektocht naar waarheid.
Zijn leven leest als een avontuur. Zijn pad is een tocht in het ongewisse aangedreven door zijn passie voor waarheid en gerechtigheid. Hij is aldus Almaas, de eerste spirituele leraar die ons laat zien dat de ego-identiteit, die we allemaal ontwikkelen, geen belemmering is voor spirituele groei en ontwikkeling, maar een springplank voor verdere groei en ontwikkeling. Hij bevrijdt ons niet van de zonde, maar bevrijdt ons van het besef dat we ons ego zijn. Hij kan voor ons een rolmodel zijn in deze tijd.

Het boek/The book
Het boek is een uitwerking van de blogs die ik eerder op de website heb gepubliceerd. Het boek is uitgevoerd in kleurendruk, met een mooie cover en met veel foto's. De nieuwe prijs: € 23,50. Dit boek is te bestellen via mijn website en is ook te koop in de boekhandel, bij bol.com en bij andere webshops. Bij bestelling via mijn website moet ik helaas € 2,50 verzendkosten in rekening brengen.

Het bestelformulier werkt niet op dit moment. Je kunt het bestellen via mijnmail.
Via dit formulier is ook het boek 'Leven in Beweging', dat in 1999 verscheen te bestellen.
Zijn pad opent een nieuwe weg. Meer informatie over het boek.

In English:
This book: 'Another Life of Jesus of Nazareth, a path of spiritual growth, has many photo's in it. It can be ordered from my website and you can get it from bookshops and webshops. The price: € 24,50. When ordered through my website I have to add € 2,50 for delivering costs.
You can order it through my mail