Modules en oefeningen op de website die je, met of zonder begeleiding van de therapeut, kunt toepassen en directe begeleiding via telefoon en e-mail, dat alles valt onder de naam E-health, een vrij nieuw begrip in therapie-land. Op mijn site vind je, naast publicaties over therapeutische onderwerpen ook steeds meer oefeningen en modules.

E-health en face-to-face

Vaak wordt e-health toegepast in combinatie met face-to-face therapie als ondersteuning van het proces. Je zou het ook geavanceerde huiswerkopdrachten kunnen noemen. Met je therapeut bespreek je de effecten van de oefening die is uitgekozen en zoek je waar nodig naar aanpassingen.

E-health voor jezelf

Als je de oefeningen alleen doet, kies dan een of meer oefeningen uit die je regelmatig, elke dag of en paar keer per week doet. Houd voor jezelf bij wat voor effecten je ervaart. Heb je vragen, neem dan contact met me op.
Als je veel trauma hebt opgelopen in je kindertijd, kunnen de grondingsoefeningen traumatische ervaringen activeren. Zonder goede begeleiding is het daarom niet aan te raden deze oefeningen te doen. Ook het werken met dei nnelrijke criticus is niet aan te raden om voor jezelf te doen zonder begeleiding!

De modules

De oefeningen worden begeleid met een informatieve tekst die je ook onder publicaties kunt vinden. De oefeningen worden duidelijk beschreven.

Hier vind je een overzicht van de modules die beschikbaar zijn met een link:

Werken met de innerlijke criticus

Working with the inner critic english

Zelfregulatie en Gronden

De oefening van zelfonderzoek

Werken met deelpersonen

Werken met de innerlijke criticus

Werken met de innerlijke criticus, fase 1.
Wil je hier begeleiding bij, dan kun aanmelden:
Aanmelden via mail

Working with the inner critic

Working with the inner critic phase 1 in English.
Want personal help?
Sent me a e-mail

Zelfregulatie en Gronding

Zelfregulatie en Gronding: oefeningen.
Wil je hier begeleiding bij, stuur dan een mail.
Aanmelden via mail