Mijn publicaties bevatten boeken, artikelen die toegespitst zijn op de directe praktijk, vaak met oefeningen, essays, columns en blogs. Om deze veelheid gemakkelijker toegankelijk te maken vind je hieronder een overzicht met de mogelijkheid om door te klikken.

Boeken en Lezingen

Hier vind je een kort overzicht van de boeken die ik heb gepubliceerd: Leven in Beweging, 1999. Het andere leven van Jezus van Nazareth, 2017.

De jaarfeesten

De jaarfeesten hebben hun oorsprong in de oude landbouwculturen. In de beschrijving heb ik mij gebaseerd op de Keltische cultuur, maar ze komen ook voor bij andere de culturen zoals de native Americans.

Essays

De essays houden verband met mijn visie op de wereld en de huidige tijdsgeest. Ze benaderen ook specifieke aspecten van persoonlijke groei en ontwikkeling. De meeste essays zijn aanvankelijk elders gepubliceerd.

Columns Vive-Levenskunst

Vive-Levenskunst is de naam van een schrijverscollectief. Op de gelijknamige website publiceren een 6-tal schrijvers , waaronder ikzelf, maandelijks een column. De columns zijn een expressie van wat hen bezig houdt. Ze hebben als gemeenschappelijke noemer: 'Levenskunst'.