Mijn publicaties bevatten boeken, artikelen in magazines, artikelen die je inspireren tot zelfonderzoek – vaak met oefeningen, blogs en schrijfsels. Om deze veelheid gemakkelijker toegankelijk te maken vind je hieronder een overzicht met de mogelijkheid om door te klikken.

Langs de weg van het hart

'Langs de weg van het hart' is de titel van mijn laatste boek dat verscheen bij uitgeverij Samsara. De feestelijke boekpresentatie vond plaats op 1 april 2021. De werktitel van dit boek was: 'De reis van de ziel op Aarde': Waartoe zijn wij hier? Wat is de zin van het leven?

Langs de weg van het hart, pub

Na het verschijnen van mijn boek zijn er diverse recensies en boekbesprekingen verschenen in diverse tijdschriften, de meest recente: een uitgebreide beschrijving van mijn boek op de Bezieling door Vincent Duindam.

Publicaties in magazines

In deze artikelen vind je een perspectief op de huidige tijdsgeest waarin buiten- en binnenwereld niet langer gescheiden zijn van elkaar. Ze zijn in verschillende, veelal online magazines, gepubliceerd.

MaatschapWij

MaatschapWij is een online maatschappij-kritisch magazine met nadruk op de veranderingen in deze tijd. Mijn publicaties in dit magazine gaan over innerlijke veranderingen die deze tijd van ons vragen. De thema's die je hier vindt, beschrijf ik uitgebreider in mijn boek 'Langs de weg van het hart.'

OplichtersUnited

OplichtersUnited is een online magazine met tal van artikelen die met spiritualiteit te maken heeft. Het enige criterium is dat de auteurs de wereld 'oplichten', of wel: licht brengen. Het initiatief is van Ienke Goldwijk, een dromentherapeut. Van mijn hand vind je diverse blogs en remakes van artikelen op Vive Levenskunst en mijn serie Keltische jaarfeesten.

Artikelen voor de praktijk

De volgende artikelen zijn ontwikkeld ter ondersteuning van spirituele coaching en therapie. Aan de meeste zijn oefeningen verbonden. Enkele artikelen beiden vooral achtergrond informatie.

Blogs

In de loop van de tijd heb ik al heel wat blogs geschreven. Hieronder vind je een overzicht naar thema en een link zodat je ze gemakkelijker kunt vinden.

De jaarfeesten

De jaarfeesten hebben hun oorsprong in de oude landbouwculturen. In de beschrijving heb ik mij gebaseerd op de Keltische cultuur, maar ze komen ook voor bij andere de culturen zoals de native Americans.