In mijn nieuwe boek 'Langs de weg van het hart', komen visie en werk, zowel individueel als met groepen, samen. In al het werk gaat het om een stap voor stap ontvouwing die je steeds dichter brengt bij wie je in wezen bent: vrijer worden van je identificatie met je ego-identiteit waardoor je steeds meer samen gaat vallen met je wezenlijke zelf.

Visie

Mijn visie op het werk heeft zich in de loop van vele jaren ontwikkeld en is ontstaan door mijn eigen individuele werk en de ontvouwing die daar plaatsvond en mijn jarenlange werk met cliënten in individuele setting en in trainingen en workshops. In mijn werk staat een lichaamsgerichte benadering centraal en werk ik vanuit een spirituele context. Meer hierover vind je hier.

Trainingen fysiek en online

Mijn fysieke gezondheid is aan een update toe. Daarom zijn trainingen en workshops helaas opgeschort. Ik hoop in het najaar van 2023 met een nieuw aanbod te komen.

Boek 'Langs de weg van het hart'

In 18 hoofdstukken neem ik de lezer mee op reis. Nadat we de 'spullen' die we op deze reis nodig hebben – een zeker aantal methoden voor gronding en onderzoek – hebben verzameld en we de tijd waarin we leven in vogelvlucht hebben verkend, wacht ons het eerste traject. We beginnen bij de verkenning van onze gedragspatronen en eindigen in de omhelzing van de innerlijke geliefde.

Fragmenten

Een aantal fragmenten uit het boek 'Langs de weg van het hart', kun je hier teruglezen. De pagina is nog in ontwikkeling.

Filmpjes en podcasts

Sinds het verschijnen van mijn boek Langs de Weg van het hart, zijn er een aantal filmpjes verschenen: een interview en opnames van webinars. Je kunt ze bekijken op YouTube. Opnames van oefeningen vind je in Podcasts.